Blockchain razvoj

K vašemu projektu lahko pristopimo v katerikoli razvojni fazi in obsegu, naj gre za MVP, pilot, nadgradnjo obstoječe rešitve, ali razvoj na ključ.

Iščete strokovnjake za razvoj vaše blockchain rešitve?

Talk to our consulting team to discuss your goals.

PROJECT COLLABORATION

Considering different aspects of your business, we can support your project in any development phase and scope – MVP, pilot, full-scale implementation, or product elaboration.

Kako vam lahko pomagamo?

BLOCKCHAIN REŠITVE PO MERI

Temeljito se posvetimo vašemu poslovnemu izzivu in prednosti tehnologije blockchain uporabimo za razvoj rešitve, ki v celoti ustreza vašim potrebam.

BLOCKCHAIN ARHITEKTURA

Pomagamo vam zasnovati delovanje rešitve in vam svetujemo pri izbiri razvojne platforme nabora orodij, ki so potrebna za gradnjo in delovanje vaše aplikacije.

BLOCKCHAIN ZA POSLOVNA OKOLJA

Specializirani smo za razvoj decentraliziranih omrežij, ki so prilagojena zahtevam posamezne organizacije in zagotavljajo visoko raven varnosti, zasebnosti in zmogljivosti.

PAMETNE POGODBE

Poleg razvoja in integracije pametnih pogodb z obstoječo programsko opremo nudimo tudi revizijo vaše kode.

DECENTRALIZIRANE APLIKACIJE

Ustvarjamo in razvijamo decentralizirane aplikacije za različne industrije. Na tak način poslovne ideje pretvarjamo v inteligente rešitve nove generacije.

TOKENOMIJA

Za vas kreiramo ekosistem žetonov in definiramo njihovo uporabo, vrednost ter povpraševanje. Možna je tudi integracija z obstoječimi plačilnimi sistemi.

DISTRIBUIRANA HRAMBA PODATKOV

Preučimo, kako lahko bolje zaščitite svoje podatke in optimizirate stroške ter predlagamo distribuirano rešitev za podatkovno hrambo po omrežju vozlišč.

DECENTRALIZIRANA IDENTITETA

Za nadgradnjo vaše rešitve ali sistema predlagamo implementacijo varne digitalne identitete, ki vam omogoča z različnimi nivoji dostopa omogoča nadzor nad omrežjem in varno izmenjavo podatkov.

BLOCKCHAIN ZA INTERNET STVARI

Razvijemo vam decentralizirano in distribuirano omrežje stvari in s tem učinkovito zavarujemo naprave in njihovo komunikacijo.

PIŠITE NAM

Si želite sodelovati z nami in izvedeti, kako lahko pomagamo vašemu poslu? Pošljite nam sporočilo.