Projekti

Izpostavljamo nekaj nedavnih projektov, ki naj vam služijo kot navdih. Oglejte si jih in spoznajte, kako rešitve delujejo v praksi.

Želite z blockchainom nadgraditi
obstoječo rešitev?

Talk to our consulting team to discuss your goals.

Turizem 4.0

Type: Demo Pilots II
Leading partner: Arctur

Podjetju Lucis smo pomagali pri razvoju blockchain infrastrukture in digitalne denarnice za decentralizirano identiteto, ki služi kot osnova za digitalno identiteto turista DOTI. V naslednjih korakih bo rešitev nadgrajena s porazdeljenim shranjevanjem podatkov, kar bo pomagalo pri zaščiti uporabniških podatkov in zagotavljanju optimalne izrabe podatkovnega prostora s pametno distribucijo slednjih med različnimi storitvami.

E-mobilnost

Type: Demo Pilots II
Leading partner: Gen-I
Project Funding 1,2 Mio EUR

Za partnerja Gen-I smo zgradili zasebno omrežje blockchain in modul za identifikacijo, ki sta gradnika aplikacije Div-ee-ap. Slednja uporabnikom omogoča enostavno in hitro deljenje polnilne infrastrukture za e-vozila neposredno z ostalimi uporabniki.

Decentralizirano sporočanje z DID Comm

Type: Expert Collaboration
Leading partner: Netis & Consensys Mesh

Rešitev za decentralizirano sporočanje naslednje generacije vključuje sporočanje po protokolu DIDcomm Messaging, decentralizirane identifikatorje (DID), preverljive poverilnice (VC) in omrežje libp2p, ter tako na praktičnem primeru prikaže, kako dve stranki vzpostavita varno povezavo, izmenjujeta sporočila in katere vrste povezav so pri tem podprte.

Delegiranje avtoritete & preverljivi mandati

Type: Infrastructure-Oriented Call #3
Leading partner: Netis, Blockchain Lab: UM, Walt.ID
Project Funding 155,00 EUR

V sodelovanju z Blockchain Lab: UM in podjetjem Walt.id smo prejeli sredstva za razvoj projekta »Authority Delegation & Verifiable Mandates«.

PIŠITE NAM

Si želite sodelovati z nami in izvedeti, kako lahko pomagamo vašemu poslu? Pošljite nam sporočilo.