Blockchain svetovanje

Naš svetovalni proces je sestavljen iz več korakov. Najprej vam pomagamo odgovoriti na vsa ključna vprašanja in predstavimo možnosti, da lahko blockchain smotrno uporabite na vašem področju. Nato vas usmerimo, da sprejmete optimalno poslovno strategijo in glede na vaše potrebe in pričakovanja implementirate najprimernejšo rešitev.

Želite z blockchainom nadgraditi obstoječo rešitev?

Talk to our consulting team to discuss your goals.

Kako vam lahko pomagamo?

VREDNOTENJE PROJEKTA

Definiramo področja in primere uporabe, kjer je uvajanje blockchain tehnologije za vaše podjetje najbolj smotrno. Pomagamo vam pri oceni investicije, ki jo projekt zahteva, da postane tržno relevanten. 

RAZVOJ PoC & MVP

Za vas in z vami raziskujemo, preizkušamo in razvijamo blockchain rešitve v zgodnjih, iterativnih fazah in s tem postavimo trdne temelje za nadaljnji razvoj.

BLOCKCHAIN STRATEGIJA

Na vaše izzive gledamo celostno in z vami opredelimo operativni proces, časovni načrt ter potrebne korake za izbor in implementacijo ustrezne rešitve.

DELAVNICE

Vodstvu in upravam svetujemo glede tehničnih zakonitosti in poslovne narave tehnologije blockchain in za zaposlene organiziramo delavnice, ki pospešijo njihovo razumevanje.

RAZVOJNA PARTNERSTVA & RAZPISI

Pri delu iščemo sinergije s podjetji iz drugih disciplin in kot tehnološki partner za blockchain uspešno sodelujemo na različnih razpisih in projektih.

PIŠITE NAM

Si želite sodelovati z nami in izvedeti, kako lahko pomagamo vašemu poslu? Pošljite nam sporočilo.