Netis med prejemniki priznanj za inovativnost

Med več kot 100 podjetij, ki so se predstavila na osrednjem gospodarskem dogodku slovenskega predsedovanja Svetu EU, je bil Netis z blockchain infrastrukturo AceBlock med nekaj izbranimi prejemniki Priznanja za inovativnost.

V Digitalnem središču Slovenije, ki predstavlja osrednji gospodarski dogodek slovenskega predsedovanja Svetu EU, je svoje delo in napredne rešitve predstavilo okoli 100 najbolj inovativnih slovenskih digitaliziranih podjetij.

Netis se je z blockchain infrastrukturo AceBlock predstavil v mesecu, posvečenemu umetni inteligenci in tehnologiji blockchain. V tem obdobju je med 20. in 24. septembrom Slovenija gostila tudi Evropski teden tehnologije blockchain 2021 (EBCW 2021), kjer so naši strokovnjaki z ostalimi člani organizacije Blokchain Alliance Europe sodelovali na različnih panelih in razpravah o prihodnosti tehnologije blockchain v Sloveniji ter Evropi. Za več informacij preberite ta blog.

Pestro dogajanje je vrhunec doseglo 10. novembra na Festivalu rešitev. Med vsemi sodelujočimi podjetji je strokovna komisija, sestavljena iz predstavnikov Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, Javne agencije SPIRIT Slovenija in drugih javnih agencij, BTC Cityja in GZS, izbrala pet najboljših ter jih nagradila z vstopnico za mednarodno razstavo Expo Dubaj 2021. Še več, neverjetno smo ponosni, da so posebej prepoznali tudi naš prebojni potencial in nas nagradili s priznanjem za inovativnost, ki potrjuje, da strokovna javnost vse bolj razume blockchain in v tehnologiji prepoznava praktično in dostopno rešitev za digitalizacijo poslovanja v različnih sektorjih.

© 2018 Netis, blockchain technologies